ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

info@ioniosna.gr

211 1047200

H Ionios Academy καθιερώνει κουλτούρα

H Ionios Academy καθιερώνει κουλτούρα

O Πλούταρχος έλεγε (παραφράζω με σεβασμό) «Η παιδεία, από όλα τα αγαθά μας είναι το μόνο αθάνατο και θείο. Και απ’ όλα τα πράγματα δύο είναι τα σπουδαιότερα στη φύση του ανθρώπου, δηλαδή ο νους (σκέψη) και ο λόγος (γλώσσα)».

Στην ασφαλιστική βιομηχανία το αγαθό της γνώσης, έχει υπηρετηθεί από πολλά εκπαιδευτικά σχήματα και πολλούς trainers.

Περάσαμε από όλες αυτές τις πηγές γνώσης, αποκομίζοντας εμπειρίες και οφέλη, πυξίδα για την χάραξη και την επίτευξη της σταδιοδρομίας μας.

Αδιάλειπτη και αέναη η εκπαίδευση, αδιάκοπη η ενημέρωση. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που λόγω των εργασιακών και νομικών αλλαγών, απαιτείται τάχιστη προσαρμογή στις εξελίξεις.

Η ιδέα να μαζέψουμε όλο αυτό το υλικό, να το επικαιροποιήσουμε, η ανάγκη να εξελιχτούμε, στάθηκαν αφορμή για την δημιουργία της IONIOS Academy.

Η βάση του σχεδιασμού της IONIOS Academy έχει ως κεντρικό άξονα τη σταδιοδρομία του συνεργάτη. Ενδεικτικά θα ήθελα να σας αναφέρω μερικούς τομείς εκπαίδευσης:

Κατανόηση του περιβάλλοντος και δημιουργία αγορών
Εκπαίδευση και ενημέρωση επί των προγραμμάτων που προσφέρουν οι εταιρείες
Τεχνικές επικοινωνίας και προσέγγισης
Τεχνικές πωλήσεων
Ψυχομετρικά τεστ και θεωρία DISC
Εισαγωγή στις βασικές αρχές και τεχνικές διαπραγμάτευσης
Οργάνωση χρόνου
Logistics
Ανάπτυξη Portfolio με βάση τις ανάγκες ή τα προϊόντα
Micro-projects
Service
Cross selling και Up selling

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέγγιση δεν είναι Ακαδημαϊκή. Εμπεριέχει πρακτική εφαρμογή (field training) από το team που στηρίζει το συνεργάτη.

Μέχρι σήμερα, στα περισσότερα tied δίκτυα, οι συνεργάτες δούλευαν για στόχους που δεν τους εξέφραζαν. Κυνηγούσαν ένα «ξένο» όνειρο (του γραφείου ή της εταιρείας) και βασίζονταν σε μία «παραπλανητική» υπόσχεση.

Η IONIOS Academy, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη την IONIOS New Agency. Αντιμετωπίζουμε ως πρόκληση την επίτευξη των στόχων του συνεργάτη μας. Στόχους που ο ίδιος ορίζει. Μακριά από το παλιό και αναποτελεσματικό agency management που είχε συνηθίσει. Αυτό είναι μία από τις βασικές αρχές της Εταιρείας και αποτελεί για εμάς υπόσχεση. Ο συνεργάτης βάζει τους δικούς του στόχους και κυνηγάει το δικό του όνειρο. Είμαστε συμπαραστάτες, παρακινητές και υποστηρικτές.

H IONIOS Academy έχει καθιερώσει την Ημέρα καριέρας. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους νέους εκκολαπτόμενους συνεργάτες, τα αυριανά στελέχη, που θα φέρουν την Εταιρεία στην επόμενη 10ετία. Σήμερα που το περιβάλλον ανάπτυξης νέων συνεργατών είναι αφιλόξενο, οφείλουμε όλοι, όσοι είμαστε στο χώρο, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει.

Για κάθε άνθρωπο, για κάθε συνεργάτη, το όριο της επιτυχίας είναι διαφορετικό. Χαιρόμαστε όταν και κάθε φορά οι συνεργάτες μας το κατακτούν. Το κληροδότημα της επιτυχίας τους, αποτελεί θεμέλιο λίθο για το οικοδόμημα της IONIOS Academy.


Σπύρος Καμπούρογλου