ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

info@ioniosna.gr

211 1047200

IONIOS New Agency: Στα €5.408.000 εκ. ο κύκλος εργασιών της για

IONIOS New Agency: Στα €5.408.000 εκ. ο κύκλος εργασιών της για

Η λίστα με τους top 40 Μεσίτες & Πράκτορες της Ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης είναι μια πολύ καλή απεικόνιση του κλάδου των «Ασφαλιστών» και των εταιρειών που τη στελεχώνουν έχοντας σημαντικά μερίδια αγοράς.

Άρθρο του Νίκου Μωράκη

Για να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη λίστα η morax media σε συνεργασία με την ICAP αντλεί δημοσιευμένα στοιχεία από το ΓΕΜΗ προκειμένου να είναι αξιόπιστη και αντικειμενική. Ο λόγος που τα στοιχεία δεν είναι της περσινής περιόδου και εμφανίζουν κύκλους εργασιών & ΚΠΦ του 2020 είναι γιατί βάσει νόμου οι εταιρείες έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τους ισολογισμούς του 2021 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022. Μια πραγματικότητα που «by default» δεν μας επιτρέπει να εμφανίζουμε τα πιο πρόσφατα στοιχεία των εταιρειών.

Όμως από τη λίστα λείπουν και εταιρείες που είτε δε δημοσιεύουν στοιχεία στο ΓΕΜΗ, είτε η δομή τους είναι τέτοια που δεν έχουν συγκεντρωτικά στοιχεία να παρουσιάσουν.

Όπως στην περίπτωση της IONIOS New Agency του κ. Ροντογιάννη, η οποία επειδή δουλεύει πολυκωδικά, με τον κάθε συνεργάτη της να έχει απευθείας συνεργασίες με τις Ασφαλιστικές εταιρείες δεν μπορεί να παρουσιάσει τα 5.408.000 εκ. ευρώ που έχει ως κύκλο εργασιών.

Ένα γραφείο διαμεσολάβησης που έχει 700 συνεργάτες πανελλαδικά τους οποίους φροντίζει να υποστηρίζει με εργαλεία & know how που διαθέτει. Ένα πρακτορειακό με Δομές Agency με την IONIOS New Agency να φροντίζει για το εργασιακό περιβάλλον, την εκπαίδευση και την υποστήριξη των συνεργατών της δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν «focus» στην εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών αναγκών του πελάτη και τη πρόσκτηση νέων εργασιών.

Αν μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε τον πραγματικό κύκλο εργασιών της IONIOS New Agency στη λίστα με τους top40 Μεσίτες & Πράκτορες της τότε η εταιρεία θα βρισκόταν στην 10 θέση.