ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

info@ioniosna.gr

211 1047200

Ειδικές Ασφαλίσεις

Ειδικές Ασφαλίσεις

Περιβαλοντική Ρύπανση
Είναι η ασφάλιση που σύμφωνα με το σύγχρονο νομικό πλαίσιο για την περιβαλλοντική ευθύνη (ΠΔ 148/2005), η επιχείρηση υποχρεούται να αναλάβει άμεσα το κόστος αποκατάστασης περιβαλλοντικής ζημιάς για την οποία θεωρείται πιθανή υπαίτιος. Αυτό έχει οικονομική επίπτωση στην επιχείρηση και ενδεχομένως να βλάψει τη φήμη της.


Ευθύνη Δεδομένων
Η συγκεκριμένη ασφάλιση παρέχει προστασία από τις συνέπειες των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων. Η διαρροή και η απώλεια δεδομένων μπορεί να έχουν σαν συνέπεια οικονομικές απώλειες καθώς και την διακινδύνευση της εταιρικής φήμης της εταιρείας. Η IONIOS New Agency ειδικεύεται σε ασφαλίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων και διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων.


Ευθύνη Στελεχών (DNO)
Με τεχνογνωσία η IONIOS New Agency καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σε συνεργασία με τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, είναι πολύ ασφαλιστήριο και προσφέρει προστασία σε επιχειρήσεις και στα στελέχη τους. Κύριος άξονας της κάλυψης είναι τόσο Η ευθύνη της επιχείρησης ως νομικό πρόσωπο, όσο και αυτή των στελεχών της έναντι απαιτήσεων για την πρόκληση ζημιάς σε τρίτους εξαιτίας λαθών ή παραλείψεων κατά την άσκηση διοικητικών και διαχειριστικών καθηκόντων.


Ακύρωση Γεγονότος
Η ασφάλιση της ακύρωσης εκδηλώσεων ή την ματαίωση και τη μετάθεση της, καλύπτεται μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τέτοιες εκδηλώσεις μπορεί να είναι:

  • συναυλίες 
  • θεατρικές παραστάσεις 
  • αθλητικά γεγονότα 
  • εμπορικές εκθέσεις 
  • συνέδρια 
  • κύκλος σεμιναρίων

Επέκταση Εγγύησης Προϊόντος
Μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία διαθέτει η IONIOS New Agency στα ασφαλιστήρια επέκτασης εγγύησης προϊόντος και διαθέτει και μεγάλους πελάτες σε αυτές τις υπηρεσίες. Η επέκταση εγγύησης προϊόντος καλύπτει στην ουσία τον Καταναλωτή πέρα από την εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής.

Δείτε επίσης

Ζωή

Ζωή

Υπηρεσίες υγείας εντός νοσοκομείου (νοσηλεία) καθώς και εξωνοσοκομειακές παροχές όπως η πρόληψη, η διάγνωση κλπ.

Περισσότερα
Αποταμίευση και Επένδυση

Αποταμίευση και Επένδυση

Η αποταμίευση είναι ένας από τους σημαντικότερου τομές δράσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας, τόσο για την Ελλάδα όσο και για όλο τον κόσμο.

Περισσότερα
Κατοικία

Κατοικία

Η ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα ξεπερνάει το 74%. Μελετήσαμε την ασφάλιση κατοικίας και προτείνουμε λύσεις για όλες τις κατοικίες μόνιμες και εξοχικές.

Περισσότερα
Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων για κάθε ανάγκη. Είτε γνώμονας είναι η χαμηλή τιμή, είτε η πληρότητα των καλύψεων. Δείτε τις καλύψεις.

Περισσότερα
Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Πακέτα ασφάλισης για επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια αναψυχής. Ανακαλύψτε τις ενδεικτικές καλύψεις και παροχές των προγραμμάτων μας.

Περισσότερα
Σκάφος

Σκάφος

Τα σκάφη αναψυχής μας ταξιδεύουν προσφέροντας μας μοναδικές στιγμές ηρεμίας, και απόδρασης από την καθημερινότητα. Δείτε τις καλύψεις.

Περισσότερα
Νομική Προστασία

Νομική Προστασία

Είναι έννομο συμφέρον του κάθε πολίτη να έχει πρόσβαση σε νομικές συμβουλές εύκολα γρήγορα και αξιόπιστα.

Περισσότερα
Έργα Τέχνης

Έργα Τέχνης

Ασχολούμαστε από το 1991 με την ασφάλιση έργων τέχνης και κοσμημάτων προσφέροντας λύσεις σε πελάτες μας με απαιτητικές ανάγκες.

Περισσότερα
Ποδήλατο

Ποδήλατο

Στην Ελλάδα με τόσες πολλές ηλιόλουστες μέρες το ποδήλατο δεν αποτελεί μόνο ένα δημοφιλές χόμπι αλλά και τρόπο ζωής.

Περισσότερα
Αστική Ευθύνη

Αστική Ευθύνη

Η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των ατόμων αλλά και των επαγγελματιών, περνά μέσα από την απαίτηση κάλυψης της αστικής ευθύνης.

Περισσότερα
Συλλογές και Αντίκες

Συλλογές και Αντίκες

Απολαμβάνοντας την ομορφιά των αντικειμένων νιώστε ασφάλεια ότι το ενδεχόμενο απρόοπτο θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και άμεσα.

Περισσότερα
Για Επιχειρήσεις

Για Επιχειρήσεις

Η επιχείρηση είναι ένας ζωντανός οργανισμός με δυναμική, με υπαλλήλους, με προμηθευτές και με υποχρεώσεις. Δείτε τις καλύψεις.

Περισσότερα
MedKey Plus

MedKey Plus

Αναζητήστε τον ιατρικό πάροχο που βρίσκεται κοντά σας με βάση την ειδικότητά του αλλά και την κατηγορία της μονάδας υγείας.

Περισσότερα
Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Συμπληρώστε τα στοιχεία του ταξιδιωτικού σας προορισμού στην εξειδικευμένη φόρμα που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα.

Περισσότερα
Συνέχεια